Friday, May 18, 2012

WWW Online Filme: Creaturile din Furia Titanilor

Wrath of the Titans, care poate fi vizionat în 15 oraşe ale ţării, aduce bătălia înapoi pe tărâmurile mitice ale zeilor şi ale monştrilor, într-o confruntare de proporţia unui cataclism. Creaturi masive, scene de luptă memorababile, un cadru spectaculos şi eroi legendari... O serie de monştri, aparent de neînvins, îşi adună forţele împotriva lui Perseu: Himera cea cu multe capete, Ciclopi, o armată de Machai (spirite războinice) cu două trunchiuri, plus un Minotaur. Iată în clipurile de mai jos cum arată creaturile şi de ce sunt în stare.

Minotaurul e una dintre cele mai feroce creaturi din Furia titanilor, un monstru antropomorf, creat cu coarne diavoleşti mai degrabă decât bovine, după modelul lui The Darkness/Întunericul din Legend (1985).

Minotaurul a fost întemniţat de Hefaistos în mijlocul unui labirint, pe care bestia trebuie să-l păzească de intruşi.

Minotaurul este progenitura rezultată din împerecherea soţiei Regelui Minos al Cretei cu un un taur alb. Poseidon, supărat că Minos al Cretei nu i-a sacrificat pe altar un taur alb, i-a fermecat Regelui soţia, aceasta îndrăgostindu-se, contra naturii, de un taur.


Himera, o fiinţă cu cap de leu, corp de capră, aripi de balaur şi coadă de şarpe, care scuipă foc.


Zei ai luptei, puternicii Machai sunt creaturi cu două capete şi două trunchiuri, maşini de ucis cu săbii. Fiecare Machai e unirea a două suflete căzute, suflete din lumea de dincolo, care au fost condamnate să lupte ca o singură entitate, pentru eternitate. Au capacitatea de a atrage spirite războinice, şi ale morţii pe câmpul de luptă, fiind în stare să distrugă armate întregi într-un singur atac.

No comments:

Post a Comment